KINGITUSTE TAKISTUSTE MÄNG

 Et kingituste kättesaamine oleks raskem, ja luuletuste lugemine oli juba lapsi ära tüüdanud kõikide nende jõulupeode tagajärjel. Otsustasime neile väikese takistusmängu luua.

Selleks olid kingitused peidetud ja kirjutatud mõned kirjad lumememmelt, kes oli jõuluvanale appi tõtanud aga vahepeal kaotas kingikoti ära ning nüüd palus lapsed appi.

Kuna ilm oli sellel päeval väga külm, siis õues me seiklust ei korraldanud, peitsime võtmed mööda maja ära. 

ESIMESEKS SAMMUKS, teavitasime, et keegi käis just ukse taga, uks paukus, ja oli vist mingi kirja jätnud. Lapsed tormasid otsima kirja ja leidsid selle peegli tagant (äär jäi paistma). 


See viis neid külmkappi juurde, kust lapsed leidsid veel ühe võtme.


Tähed olid eelnevalt lahti lõigatud ja mööda maja ära peidetud. Lastel võttis ikka mõni minut, enne kui üles leidsid (õnneks oli neid mitu, koos läks kiiremini). 
Lause koos, joosti kamina juurde järgmist võtit otsima.


Kolmandaks kohaks oli meie puhul saun. Kuid sobib ka näiteks köök. Nii leidsidki lapsed oma kingitused kiiresti üles ja olid väga elevil,et neil kõik õnnestus. Soovisid isegi, et võiks olla pikema takistustemäng. Kuna see oli mu esimene kord, siis ei hakanud liiga pikaks tegema. Aga sellist mängu võib ka täiskasvanutega teha ja muidu mingiks teiseks tähtpäevaks.






Kommentaarid